DIENSTEN

 

FiNanciËle dienstverlening

Wij zijn er voor het samenstellen, beoordelen en controleren van uw jaarrekening of tussentijdse cijfers. Tevens adviseren wij u bij bedrijfseconomische kwesties, bij uitbreiding of aanpassing van uw financiering of bij uw administratieve organisatie. Ook voor waardebepalingen, bedrijfsopvolging, fusie- en overnamebegeleiding of als startende ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere ondernemer heeft andere behoeften als het om een accountant gaat. Daarom bieden wij dienstverlening op maat en zijn wij erop gericht om de ondernemer waar mogelijk voordeel te bezorgen.

 

Fiscale dienstverlening

Belastingwetgeving verandert voortdurend. Iedere verandering kan grote gevolgen hebben. Het is daarom zaak om de mogelijkheden van de regelgeving zo goed mogelijk te benutten. U kunt bij ons voor veel vraagstukken terecht. Dit varieert van het verzorgen van belastingaangiften en advies over de keuze van de rechtsvorm tot begeleiding bij bedrijfsopvolging, het herstructureren van vennootschappen alsmede het verzorgen van bezwaar- en beroepschriften, voor een second opinion of advies over uw oudedagsvoorzieningen. Onze fiscale medewerkers zijn Federatie Belastingadviseur (FB) of Belastingconsulent (BC).

 

Administratieve dienstverlening

Bij Van de Bergh Accountants en Belastingadviseurs kunt u terecht voor al uw administratieve vraagstukken. Wij verwerken op een efficiënte manier uw administratie en aangiften omzetbelasting en ondersteunen u bij belastingcontroles. Ook bij achterstanden kunnen wij ondersteuning bieden. Verder verzorgen wij de complete salarisadministratie, stellen we arbeidsovereenkomsten op, voeren we ontslagprocedures en vragen we subsidies aan.

Van de Bergh